2014-02-14 09:13:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A munkahelyén elismerés várja

Napi horoszkóp február 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A tettek fontosabbak a szavaknál: ezt ne feledje el, ha a kedvesével vitái vannak. Ha még mindig kap tőle vacsorát, az ingeit is vasalva találja, avagy friss virággal várja, az többet mond a szeretetéről, mint a csípős, vagy rosszalló szavai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkahelyén elismerés várja: a főnöke részéről még akár anyag megbecsülést is remélhet. A szavakat sem szabad azonban lebecsülnie. Hamarosan új kapuk nyílhatnak ön előtt, ha ön is úgy akarja. Beszéljen a terveiről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az érzelmei ma jó irányba terelik önt: hallgasson a szívére! Az ész cselei folytán sokszor a megrögzöttségek, az emlékek, vagy a fájó múlt miatt mehet rossz irányba. A szív nem a múltra emlékszik, hanem érez. Érzi a jelent.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kedvező napra számíthat ma: bármi is a munkája, azt élvezni fogja. Szokatlanul nagy kihívásnak lehet ugyan kitéve, de jól veszi az akadályokat, és élvezi a társaságot is, amely körülveszi önt. Vannak jó barátai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jól teszi, ha elengedi a haragot. Olyan régóta cipel magával már egy bánatot, hogy talán észre sem veszi, mekkora súly ez az ön szívén. Pedig semmi sem kötelező, főleg nem az elviselhetetlen. Miért ragaszkodik mégis hozzá?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Romantikus napra számíthat. A péntek Vénusz napja, és önt most a szerelem várja e napon. Talán egy rég látott kedves tér vissza önhöz, vagy csak különlegesen jól sikerül a szokásos randevú. Készüljön gyertyafénnyel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma ismét hajlamos kirúgni a hámból, és túlköltekezi magát. A plázában, vagy vásárban valami különösen önnek valót találhat, amit képtelen otthagyni. Holnap lehet, hogy megbánja a vásárt. De holnapután már nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, a családjában az ön véleménye számított eddig a legkevésbé, és most egyre inkább próbál megerősödve hangot adni a személyiségének. A többieket ez egy kissé frusztrálhatja. De néha ön is lehet erős, és állhatatos magához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez az ön napja! Sok idő múltán ismét a sors kegyét tapasztalhatja magán. Valaki a tenyerén hordozza önt, és mindent megtesz azért, hogy a kedvébe járjon. A szívében már tavasz van, még ha hóviharokat is görgetnek a fellegek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne bosszantsa fel magát mások kicsinyességén és rosszindulatán! Ezzel csak azt érheti el, hogy a végén ön is közéjük fog tartozni érzelmileg. Ön felette áll az efféle ön- és másmarcangolásnak. Akkor meg miért merülne mégis bele?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Uralkodói ambíciói nem ismernek határokat: néha már úgy beszél a kedvesével, mintha az nem is a társa, hanem a beosztottja lenne. Ha ön a nagy szabadság híve, akkor adja ezt meg a másik félnek is! Különben miről is beszél?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jókedve ragadós: ön álmodozó, égben járó lelkületű. Ma sem felejtette otthon a felhőjáró cipellőjét. Egyesek rosszallják, de mások csatlakozni fognak önhöz. A végén, mint a mesebeli aranyszőrű báránynak, hatalmas lesz a sleppje.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: